Naš klub

Tenski klub i škola tenisa White Star

White star je osnovan 2007 godine i nastaje kao produkt dugogodišnjeg rada sa decom i takmičarima bivšeg igrača T.K. Partizan i trenera Zorana Mitića, dobitnika priznanja za uspešan rad sa mladim talentima 2007. godine od Teniskog saveza.


Zoran Mitić

Trenerski ispit za višeg teniskog trenera položio je u Novom Sadu 1992 godine, a kasnije diplomirao na fakultetu fizičke kulture u Beogradu 1995 godine.

Početne korake počeo je kao osmogodišnji dečak u T.K Parizan, gde je prošao tenisku školu, naprednu grupu i kasnije takmičar pod rukovodstvom trenera Mateje Jasovića i Radmila Armenulića. Učesnik na mnogim turnirima bivše SFRJ sa postizanjem dobrih i zapaženih rezultata sve do 1986 godine, kada je prestao da se bavi aktivno. Od 1989 godine počeo je da se bavi trenereskim poslom u T.K Partizan gde je radio prvo sa teniskom školom, pa kasnije uspešno sa tamičarskom ekipom u saradnji sa Jelenom Genčić u kategoriji 12,14,16 godina, gde su bili uspešni takmičari bivši ATP igrač Nikola Gnjatović državni prvak u konkurenciji 12,14 godina. Nemanja Grković, Vlada Jovanović, Veljko Barjktarevic, Slobodan Ranković, Nemanja Stanković, Miroslav Nikolić, Marko Milosavljević koledž igrač i student i mnogi drugi.

Sada u svom klubu koji je osnovao  radi sa teniskom školom i sa veoma uspešnim takmičarima, osvajačima mnogih turnira ranije u mlađim, a sada u starijim kategorijama kao sto su: Nemanja Mitić, Stefan Mitić, Rastko Ristić, Đura Opačić, Luka Stakić, Vojislav Đorđevic, Borislav Trebješanin, Ilija Savić, Petar Sikimić, Luka Gligorević, Nikola Pejdić, Anđela Todorović, Katarina Pavlović, Isidora Hrnjak, Tedora Gligorević, Natalija Popović iz Čačka trenira kod nas kada je u Beogradu. Takođe uspešni takmičari u mlađim kategorijama, osvajačima kao što su: Mihajlo Lasica, Pavle Dimitrijevic, Filip Glogovac, Lazar Nikolić, Andrej Krstić, Tadej Mihajlović, Teodora Ivanović, Sofija Rajić, Anđela Ražnatović, Teodora Milić, Andrea Noa Galin, Ivana Dimitrijević.

U našem klubu igrali su isto tako: Stevan Lakičević, Vitomir Marković, Milenko Ducic, Anđela Serbek koji dan danas dolaze povremeno na sparing treninge i konsultacije.

 

Uspesi kluba

Učesnici tri godine za redom ekipnog prvenstva Srbije u konkurenciji 14,16,18 godina 2012. do 14 godina peti u Srbiji, 2013. do 14 i do 16 godina treći u Srbiji i 2014 god do 16 i 18 godina ponovo treći u Srbiji.

Sponzori